Останнє оновлення: 13 червня 2026 року
Ця сторінка пояснює, як користувачі TachoMobile 2 можуть надіслати запит на видалення даних, пов'язаних з їхнім обліковим записом, та синхронізованих хмарних даних.
Користувачі можуть назавжди видалити синхронізовані хмарні дані безпосередньо в Додатку, використовуючи функцію видалення резервної копії в хмарі, яка доступна в налаштуваннях синхронізації.
Видалення резервних копій у хмарі призводить до повного видалення даних, що зберігаються в сервісах Firebase, пов'язаних із обліковим записом синхронізації користувача.
Якщо ви хочете запросити видалення даних, пов'язаних із входом через Google (Google Sign-In) та синхронізацією Firebase, будь ласка, зв'яжіться з розробником за адресою:
Будь ласка, вкажіть адресу електронної пошти, пов'язану з обліковим записом Google, що використовувався для синхронізації, щоб ми могли ідентифікувати та обробити ваш запит.
За запитом ми назавжди видалимо синхронізовані хмарні дані, пов'язані з вашим обліковим записом, зокрема:
Дані, що зберігаються локально на вашому пристрої, не видаляються автоматично в рамках цього процесу.
Ви можете видалити локально збережені дані в будь-який момент шляхом:
Запити на видалення обробляються в розумні терміни та відповідно до чинних юридичних зобов'язань.
Певні технічні або юридичні зобов'язання можуть вимагати від нас збереження обмеженої інформації, якщо це передбачено законом.
TachoMobile 2 використовує вхід через Google (Google Sign-In) та Firebase Authentication для забезпечення додаткових функцій хмарної синхронізації.
Запит на видалення синхронізованих хмарних даних не призводить до видалення облікового запису Google користувача. Будуть видалені лише дані, пов'язані зі службами синхронізації TachoMobile 2.
Якщо у вас виникли запитання щодо видалення облікового запису або даних, будь ласка, зв'яжіться з нами: