Son güncelleme: 13 Haziran 2026
Bu sayfa, TachoMobile 2 kullanıcılarının hesapla ilgili verilerinin ve senkronize edilmiş bulut verilerinin silinmesini nasıl talep edebileceklerini açıklar.
Kullanıcılar, senkronizasyon ayarlarında bulunan bulut yedekleme silme işlevini kullanarak senkronize edilmiş bulut verilerini doğrudan Uygulama içinden kalıcı olarak silebilirler.
Bulut yedeklerinin silmesi, kullanıcının senkronizasyon hesabıyla ilişkili Firebase hizmetlerinde saklanan verileri kaldırır.
Google Giriş (Google Sign-In) ve Firebase senkronizasyonu ile ilişkili verilerin silinmesini talep etmek isterseniz, lütfen şu adresten geliştiriciyle iletişime geçin:
Talebinizi belirleyebilmemiz ve işleme koyabilmemiz için lütfen senkronizasyon için kullanılan Google hesabıyla ilişkili e-posta adresini ekleyin.
Talep üzerine, hesabınızla ilişkili senkronize edilmiş bulut verilerini kalıcı olarak sileceğiz; bunlara aşağıdakiler dahildir:
Cihazınızda yerel olarak saklanan veriler bu sürecin bir parçası olarak otomatik olarak kaldırılmaz.
Yerel olarak saklanan verileri istediğiniz zaman şu yollarla silebilirsiniz:
Silme talepleri makul bir süre içinde ve geçerli yasal yükümlülüklere uygun olarak işleme alınır.
Belirli teknik veya yasal yükümlülükler, yasaların gerektirdiği durumlarda sınırlı bilgileri saklamamızı gerektirebilir.
TachoMobile 2, isteğe bağlı bulut senkronizasyon özellikleri sağlamak için Google Giriş (Google Sign-In) ve Firebase Authentication kullanır.
Senkronize edilmiş bulut verilerinin silinmesini talep etmek, kullanıcının Google hesabını silmez. Yalnızca TachoMobile 2 senkronizasyon hizmetleriyle ilişkili veriler kaldırılacaktır.
Hesap veya veri silme ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen iletişime geçin: