Paskutinį kartą atnaujinta: 2026 m. birželio 13 d.
Šiame puslapyje paaiškinama, kaip „TachoMobile 2“ naudotojai gali pateikti prašymą ištrinti su jų paskyra susijusius duomenis ir sinchronizuotus debesies duomenis.
Naudotojai gali visam laikui ištrinti sinchronizuotus debesies duomenis tiesiogiai Programėlėje, naudodami debesies atsarginių kopijų trynimo funkciją, esančią sinchronizavimo nustatymuose.
Ištrynus debesies atsargines kopijas, pašalinami „Firebase“ paslaugose saugomi duomenys, susieti su naudotojo sinchronizavimo paskyra.
Jei norite pateikti prašymą ištrinti duomenis, susijusius su prisijungimu per „Google“ („Google Sign-In“) ir „Firebase“ sinchronizavimu, susisiekite su programinės įrangos kūrėju adresu:
Laiške nurodykite el. pašto adresą, susietą su „Google“ paskyra, kuri buvo naudojama sinchronizavimui, kad galėtume identifikuoti ir išnagrinėti jūsų prašymą.
Gavę prašymą, visam laikui ištrinsime su jūsų paskyra susietus sinchronizuotus debesies duomenis, įskaitant:
Duomenys, saugomi lokaliai jūsų įrenginyje, šio proceso metu nėra automatiškai pašalinami.
Vietoje saugomus duomenis galite bet kada ištrinti šiais būdais:
Prašymai ištrinti duomenis išnagrinėjami per pagrįstą laikotarpį ir laikantis taikomų teisinių įsipareigojimų.
Dėl tam tikrų techninių ar teisinių įsipareigojimų mums gali tekti išsaugoti ribotą informaciją, jei tai reikalaujama pagal įstatymus.
„TachoMobile 2“ naudoja prisijungimą per „Google“ („Google Sign-In“) ir „Firebase Authentication“, kad užtikrintų neprivalomas debesų sinchronizavimo funkcijas.
Prašymas ištrinti sinchronizuotus debesies duomenis neištrina naudotojo „Google“ paskyros. Bus pašalinti tik tie duomenys, kurie yra susiję su „TachoMobile 2“ sinchronizavimo paslaugomis.
Jei turite klausimų dėl paskyros ar duomenų trynimo, susisiekite adresu: